Veelgestelde vragen (FAQ)

Groene vervoerder? Word onze partner!

Steeds meer grote opdrachtgevers in de transport en logistiek vragen om duurzame vervoersoplossingen. Nu al vragen veel overheden en grote bedrijven en organisaties bij vervoersvraagstukken op het gebied van transport en logistiek uitdrukkelijk om partners die aantoonbaar duurzaam werken. Zo speelt dit onder meer een uitdrukkelijke rol bij aanbestedingen. Eco Green Solution anticipeert op deze vraag door vracht en groen transport bij elkaar te brengen. Binnen Nederland, Europa en zelfs wereldwijd hebben wij een sterk netwerk van logistieke partners met een groen hart, die aantoonbaar stappen hebben gezet in verduurzaming van hun werkwijze. Is uw logistieke bedrijf ook groen? Word partner worden van Eco Green Solution?

Lees meer

Wereldwijd intermodaal transport

Van regionaal tot wereldwijd transport, Eco Green Solution geeft het groene antwoord op uw duurzame transportvraag. Wij regelen het transport van uw vracht van A-Z, van afhalen tot afleveren, waar ook ter wereld. U kunt ook bij ons terecht voor intermodale transporten. Wereldwijd werken wij met zo groen mogelijke aanbieders van transport over weg, spoor, water en door de lucht. Ook bij de keuze voor op- en overslagfaciliteiten is de mate van duurzaamheid van werkzaamheden en activiteiten voor ons leidend bij het aangaan van samenwerkingen. Wilt u een groene transportoplossing? Eco Green Solution weet hem te vinden. En daarbij ontzorgen wij u volledig.

Lees meer

Kiest u ook voor groen transport?

Maakt uw bedrijf regelmatig gebruik van de diensten van bedrijven in transport en logistiek? Wilt u de carbon footprint van uw organisatie verlagen door duurzamer transport en logistiek met lagere emissies? Steeds meer transportondernemingen en logistieke dienstverleners investeren in duurzaamheid. Het draagvlak groeit en er komen steeds meer en efficiƫntere technische mogelijkheden om de uitstoot per transportkilometer te verlagen. De mogelijkheden om met nul emissie te vervoeren zijn helaas nog beperkt, maar ook deze nemen snel toe.

Lees meer