Brede dienstverlening in duurzaam transport

Eco Green Solution is uw partner in duurzaam transport. Wij organiseren voor u alle logistiek en distributie met minimale milieudruk. Zo zet uw organisatie concrete stappen in maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) dankzij het verminderen van de carbon footprint.

Netwerk van groene logistieke partners

Wij besteden veel aandacht aan ons (inter-) nationale netwerk van duurzame vervoerders en distributeurs. Samen met dit dynamische netwerk van logistieke partners bieden wij groene oplossingen voor al uw logistieke vraagstukken.

Kwaliteit van duurzaam transport

Dankzij onze schat aan praktijkervaring in transport en logistiek kennen wij het belang van kwaliteit. Zo staan leverbetrouwbaarheid en minimale transportschade bij ons voorop. Bij onze diensten onderscheiden wij ons in betrokkenheid en communicatie. Zo monitoren wij persoonlijk proactief al elk transport van A tot Z. Onze organisatie is plat en de lijnen zijn kort, wat ons zeer flexibel maakt. Verder zijn we bereikbaar, ook buiten kantooruren.

Routetransport


Exclusief transport van uw goederen, direct en zonder samenlading. Dit maakt ons routetransport bij uitstek geschikt voor kwetsbare en waardevolle vracht.

Hebt u specifieke afleverinstructies? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Dat geldt eveneens voor fijnmazige distributie, desgewenst in auto’s in uw huisstijl. Wij ontzorgen u volledig.

Dedicated transport


Hebt u een transportvraag met zeer hoge urgentie? Met dedicated transport voorzien wij in elke behoefte aan spoedtransporten, direct naar het afleveradres zonder overladen of tussenstops.

Hiervoor beschikken wij over een nationaal en Europees netwerk van groene koeriers met een hoog servicelevel. Nakomen van afspraken over laden en lossen staat voorop, daar kunt u op vertrouwen.

Groupage transport


Duurzaam groupage transport verzorgen wij door heel Europa. Dankzij slimme logistieke planning en samenlading minimaliseren onze groene vervoerders het aantal kilometers per ton vracht.

Ons groupage transport wordt uitgevoerd door vooral Nederlandse vervoerders die actief focussen op groene transportoplossingen. Dit houdt communicatielijnen duidelijk en kort.

Warehousing


Warehousing verzorgen wij in opslagruimtes door heel Nederland. Wij selecteren opslagfaciliteiten op duurzaamheid, zoals gebruik van groene stroom en ledverlichting.

Warehousing is uitstekend te combineren met bijvoorbeeld ons dedicated transport. Denk hierbij aan service in de vorm van spoedlevering van goederen en onderdelen vanuit regionale hubs.

Value added logistics


Zoekt u een partner die u logistiek kan ontzorgen? Die naast transport ook aanvullende diensten kan verzorgen. Kies dan voor Value Added Logistics (VAL) van Eco Green Solution.

Houd uw supply chain kwalitatief hoogwaardig en efficiënt met aanvullende diensten als ompakken, inpakken, sorteren, adresseren, kwaliteitscontroles en fijnmazige distributie.

Projectplanning


Wilt u een vracht laten ompakken en verzenden naar een groot aantal adressen op dezelfde dag? Of bijvoorbeeld een complete productielijn importeren met intermodaal transport? Wij regelen het.

Een groen antwoord op elke logistieke vraag, maatwerk in transportoplossingen. Uitdagingen van spoedklussen tot wereldwijd transport, wij lossen ze op: tijdig, snel en goed!

Hebt u behoefte aan een andere duurzame logistieke oplossing dan bovengenoemde? Ook dat kan. Voor (bijna) elke uitdaging in transport, distributie en logistiek bieden wij een oplossing. Neem nu contact op